Välkommen!


Nordklubben är Föreningen Nordens ungdomsförening i Reykjavik som jobbar på att skapa vänskap både inomlands och inom de andra nordiska länderna. Dessutom försöker de förstärka kontakt och stödja kunskap och kännelse om kultur och samfund i Norden.

söndag 18 juli 2010

RÖSTA NU - Nordklubben letar efter slogan!

Alla kära Nordklubbare!

Inom kort tid kommer FNUF's nya hemsida att öppna - även om vi inte exakt vet när. Där kommer alla FNUF's systerföreningar att ha varsen sida med information och dessutom kommer det att göras reklam av de största och viktigaste evenemangen där.

På grund av allt detta, blev Nordklubben på Island bedda om att hitta ett slogan för deras lokala sida. Det första vi kom i tanke om var "NK" som står både för Nordklubben och också för "Norðurlöndin kynnast" som på svenska betyder att Norden lär känna varandra. Det skulle det förstås också stå på sloganet/logot som undertittel ungefär.

Innan Nordklubben bestämmer sig för att välja ett slogan som kommer att bli permanent, vill vi gärna att våra kära Nordklubbare röstar på om de gillar det och vill ha det, eller om vi ska försöka hitta nåogt annat bättre. Därför vore vi super tacksamma om ni röstade här till höger om bloggen och dessutom lämnade andra förslag på vår facebook-sida (om man är vän där) eller till nordklubbur@gmail.com ifall ni inte är så förtjusta. Var bara försiktiga med förslagen om ni inte kan isländska för sloganet kommer ju vara på isländska.

Tack för den uppskattade hjälpen!
//Nordklubben