Välkommen!


Nordklubben är Föreningen Nordens ungdomsförening i Reykjavik som jobbar på att skapa vänskap både inomlands och inom de andra nordiska länderna. Dessutom försöker de förstärka kontakt och stödja kunskap och kännelse om kultur och samfund i Norden.

tisdag 6 september 2011

Anmälning till humorhelgen tar snart slut!

Hej alla FNUF’are!

Nordklubben (FNUF på Island) inviterar till humorhelg i Reykjavik den 11.-13. november 2011! Programmet består av föreläsningar och workshop som har nordisk humor som fokus. Ett måste med et sådant tema är förstås stand-up kvällar som vi dessutom har proppat helgen med. Deltagare kommer bland annat att få lära vad nordisk humor är, varför den är olika i de nordiska länderna och på vilket sätt, men får även chansen att träna sin egen förmåga att vara rolig!

Bland föreläsare och ståuppare är t.ex. Zinat Pirzadeh (se bild) som blev utnämnd till Sveriges bästa kvinnliga ståuppare 2010 och Ruben Søloft, Danmarksmästare i ståupp 2010.

Deltagaravgift för FNUF medlemmar är 50€ och inkluderar helpension och alla aktiviteter, föreläsningar o.s.v. Deltagaravgiften inkluderar inte resan till och från Island. Ny deadline för anmälan är 18. september (SISTA CHANSEN!).

Lediga platser är nu väldigt begränsade så skynda er att anmäla er! Kom ihåg att ni kan söka resebidrag från FNUF så det är ingen ursäkt att bo långt borta! :)

Anmälan eller frågor skickas till (beroende på var du bor): jennyholmen@gmail.com - Sverige
iris_dager@hotmail.com - Island
formand@fnu.dk eller abk_buch@hotmail.com - Danmark, Grönland och Färöarna
jakobarmo2@msn.com - Norge
laura.salo@pohjola-norden.fi - Finland och Åland

I anmälan måste det komma fram:
- Namn
- Nationalitet
- Födelsedatum (dd/mm/åååå)
- E-mail
- Telefonnummer
- Lokal förening - Allergi och/eller diet - Speciella behov

Vid anmälan godkänner du även att bli fotograferad och filmad och att material kan bli officiellt visat utan ditt tillstånd.

Projektet är sponsrat av Nordisk Kulturfond, NordBUK, Nordens hus i Reykjavik och Æskulýðssjóður.